Blogeri znaju

S

Najadekvatnije odgovore (da tako kažem) dobio sam kada sam u svojim postovima bio najotvoreniji. Ne želim da kažem najiskreniji, zato što jesam uvek iskren. Ne zato što sam takav čovek, nego zato što ne umem da izmislim, ili umem ali „na papiru“ ne ispadne baš nešto.

Postoje, ipak, teme u kojima nisam smogao snage da izgovorim ono što je ključ ili njeno težište. Ponekad se da naslutiti šta sam hteo, ponekad ne. Nisam pesnik, ne umem dovoljno dobro. Naravno, desi se da potrefim i to su, po mom, najbolji uradci što ih je moja malnekost u stanju napisati.

Najlepše su dočekani oni prvi, najotvoreniji. Vidim, lepo, po tonu komentara.

* * *

Voleo bih da dobijem mejl u kome me jedna pametna plavuša zove na kafu. To ne bi značilo ništa više od odlaska na kafu i priče u vreme prepodnevne pauze, ali bi mi prijalo. Tamo negde posle praznika…

10 thoughts on “Blogeri znaju

  1. Sad tek pročitah post. I bi plavuša te nedelje ili ne? 😉 Inače, dobila sam najbolje uputstvo za svoje priče, i to od jednog vrsnog kritičara – samo prati jezik i osluškuj život kao i dosad. Kad si dovoljno iskren, ne treba ti mašta. Ja bar u to verujem.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s