Šta je to karanje?

Raspravljali smo se, onomad, kod jedne prijateljice, pa me to podsetilo na „nevolje“ koje ponekad imaju roditelji. Ono… kada deca počnu da postavljaju pitanja, a mi mislimo da je, imajući u vidu njihov uzrast, „rano“ za davanje odgovora. Nije nužno da pitanja budu o seksu, da bi bila nezgodna.

Na pitanje da li zna šta je to karanje, jedan tata je klincu od pet leta odgovorio: „Naravno… to je kad se jebu.“ I klinac je prestao dalje da ga zapitkuje. Otišao je kod mame i pitao je: „Mama šta je to „Kad se jebu““? Skontao je, malo kasnije, da je to neka poprilično zajebana stvar, koja izaziva svađu između matoraca i neko vreme se nije dalje raspitivao.

Mog drugara je mali od sedam godina pitao kako je moguće da je svemir beskonačan i šta je to beskonačnost uopšte, a ovaj ga je posadio pored sebe, ispred TV i pustio na DVD serijal Diskaverija na dvanaest diskova. Mali je zasovio negde oko polovine treće epizode (prva epizoda na drugom po redu disku).

Svašta bih još mogao da napišem, ali ko će to da čita…

16 thoughts on “Šta je to karanje?

  1. Nasmeja me, Grofe.
    Klinac iz komšiluka dođe kod mene, sve pipka, ruši, obara… kažem mu Mnogo tebe maze mama i tata… on meni, Pa i oni se maze. al s nogama… 🙂

  2. Danas bi to nekako ovako rekao „More Marko ne ori drumova. More Turci ne snimajte serija.“ (nije moje), Volio bih da me takva pitanja zaobiđu jer ne znam odgovor. Nisam takva pitanja ni postavljao ili se ne sjećam.
    pozdrav

  3. podseti me na vic kad ćale i klinac idu ulicom i tata gleda neku cicu i otme mu se u kak’a pička! a na to će mali tata šta je to pička, ma ptica sine, rekao sam ptica… a tatatata jel ima ptica dete? pa ima sine… a kako se zove? pa ptić sine… a tatatata jel imaju ptići decu??? pa imaju sine, ali kad porastu… a kako se njihova deca zovu tata???? pa isto ptići sine, ljubi te tata… a tatatata jel imaju oni decu… pička, rekao sam pička…

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s