Kako je Dejan postao Cici

Dejan je bio srednjeg rasta. Smeđ, sa lepim dubokim glasom. Uznemirujuće mršav. Imao je jedan sjajan kožni mantil. U ono vreme govorili smo od „SS“ kožure, a danas bi ličio na onaj iz „Matrixa“ što loše stoji Kianu Rivsu. Nosio je frizuru kao momci iz vokalno–instrumentalnog sastava „Duran Duran“. Na prvi pogled neko bi se prevario i pomislio da je neo-romantičar (U normalnom svetu rekli bi so gothic). Već na drugi pogled bio bi provaljen da je više šminker nego šmeker.

– „Vidi ga odvratan je!“- govorila mi je Deni – „Stalno namešta kosu i kao, čisti neko trunje sa sebe. Narcis!“ Mislio sam da Deni preteruje, jer Dejan se, čak i tada, sviđao devojčicama. Nešta mlađim, istina, ali svakako nije prolazio nezapaženo.

Ispred škole ga je svakoga dana čekala devojka. Bila je zgodna i plava. U ono vreme smo bili skloni da za takve ribe kažemo da su seljanke, ali danas bi lepo prošla. Nosila je svetle farke, široke dukseve, a njena frizura činila je da malo liči na Bonnie Tyler iz vremena kada je izvodila numeru „Holding out for a hero“. Čim bi ga ugledala vikala bi iz sveg glasa: „Cici, Cici!!!“ i tako je Dejan dobio nadimak.

Danas Cici živi „Napolju“ i oženjen je Francuskinjom. Deni je takođe u inostranstvu i udata je. Devojka što je ličila, malo, na Bonnie Tyler ne znam gde je, ali naslućujem.

10 thoughts on “Kako je Dejan postao Cici

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s