Danas

Više smisla pronađem sa ljudima online. Valjda zato što su zbijeni. Nekako svi na istom mestu. Kao nekada po kafićima. Tačno si znao koga i gde možeš da stretneš. Zato što je na javi (online mu dođe kao san) zavladala totalna šizofrenija. Ljudi su dezorijentisani. Gube kompas. Zbunjeni su, konfuzni. Veoma je teško ostati fokusiran. Izlaganja su zbrda-zdola. Stavovi su „fleksibilbni“.

Nije ni u matrixu svugde  isto. Neke društvene mreže još su besmislenije od stvarnog života.

U životu uglavnom nema. Nema para, nema ljubavi, nema sexa, nema vremena, nema živaca… kažem vam nema da nema, pardon, nema pa nema.

Čas je neko na mojoj strani, čas nije. Lako ćemo, zvuči teško kada se radi o mojoj guzici. Egoisti su postali pacijenti. Psihopatologija, kažem vam.

Nekada su sebičnjaci umeli da daju, u nadi da će uspeti u nameri da im se vrati dvostruko. Sada je važno samo uzeti. Sada i odmah. Ne postoji sutra. Nema plana. Namere ili htenje, stremljanja i koncepti su apstraktni pojmovi.

Juče ne postoji, jer ako sam ti juče jebao mater, to je bilo juče. Danas mi trebaš, ali to nikako ne znači da sutra opet neću da potražim tvoju kevu.

16 thoughts on “Danas

  1. ne tesi mnogo kad vidis da nisi jedini koji se ne snalazi u tome, jer je onda to realnost. Ne znam da li se bolje vidi danas, da li je oduvek bilo isto, jedino sto znam da je moje sada. Cini mi se da je ipak bilo drugacije a ima i onoga, da smo mi bili drugaciji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s