Ne veruj ženi koja laže

Prvi jedanaesti, pa šta?!

Prošao je i taj Halloween. Neki su se nervirali, jer im je izgledalo da je potisnuo Sv. Luku. Kod mene u kraju ima dosta, tog, nepravoslavnog življa, pa mi nije toliko upadalo u oči to što se klinci šminkaju i uopšte… treba raditi na različitosti, inače na silu čuvati svoje – mrka kapa. Setite se Bika Koji Sedi ili Džeronima. Jedino ima smisla ono što je neko napisao kako su sada mesne prerađevine out, a junk food će se i dalje reklamirati. To bih podržao.

Klinac tinejdžer… eh, trinaest godina. Malo je tamo, malo nije. Darlin’ i mua u klimaxu. Gde li smo tek mi?

Slušam Deep Purple („La Lena“), The Beatles („Don’t let me down“), Pink Floyd („Hey you“, „Comfortably Numb“) i neke nove bendove i njihove stvari. Ne ide jedno sa drugim, ali i ide. Mislim, ne teram nikoga da ide za mnom. Pob(l)ogu, pa ne uređujem neku muzičku emisiju ili nešto.

Na FB sam našao jednu od izreka iz „Alana Forda“, pa sam je gurnuo kao naslov.

12 thoughts on “Ne veruj ženi koja laže

  1. Mislim da je muzički izbor dozvoljen svakom na volju, ali da se ipak redovno i nanovo sluša ono što je obeležilo „naše godine“. Nekako mislim da se bez toga ne može. Pozdrav.

  2. Sve što nam se sviđa, ide jedno s drugim. Pa, ta veza smo mi u kojima se sreću te „nepomirljivosti“. Da ne ide, jedna bi drugu izgurale, prognale.
    Sinoć sam se mnogo dobro proveo u gradu sa kolegama i koleginicama. Slike sam zaveo u album „Ni po Luki, ni po vešticama“.

  3. Ma sve je to “ teranje “ mode, i ovih novih a i vecina drugih , tradicionalnih. Ko je tu posao, a ko dosao, slabo se zna. Nego, lep ti taj vreme-sluš.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s