Emoji, memoriZ

Sumnjao je već neko vreme da se između njih dvoje nešto dešava. Onda je jednog jutra osvanula njena crno – bela slika na društvenoj mreži. Ona na jastuku, kosa raspuštena, pogled sanjiv. Sa sve heštagom tipa good morning i odgovarajućim emodžijem. U gotovo u isti sekund, evo i njegove fotke sa u dlaku istim motivom (osim raspuštene kose – majmunčina se šiša na kratko), takođe crno – bela, a o heštagu i emodžiju da se ne govori.

Setio se jedne davne noći. Bučno, veliko društvo, povod je zaboravio, veselilo se skoro do jutra. Na kraju, on i njegova tadašnja draga, pozdravljali su se, na odlasku sa ostalima. Cmakanje, grljenje i sve ostalo… Onda je u odrazu prozorskog okna primetio ruku prijatelja na guzi sopstvene lepše polovine.

Utešio se, potom, uspomenom na jednu Svetlanu koja se istrgla iz zagljaja svog momka i potrčala njemu u zagrljaj. Onako u kupaćem, tek izašla iz mora. Pokušao je da prizove u sećanje izraz lica tog momka, ali nije uspeo.

„Memoriz…“ – pisao je e – mail svom starom drugaru – „…memoriz… jebiga, kakva korist od njih?“

20 thoughts on “Emoji, memoriZ

  1. Memoriz mora da arhivira i poneku „majmunčinu“ (prosto pošto eto…), ne znam da li su sa „njim“ lepše/interesantnije/više catchy, ili bi bez „njega“ bile „samo setne“ ili „ono“ nešto treće…

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s